ІНТЕГРАЦІЯ ЖУРНАЛУ "ТЕХНІЧНА ЕЛЕКТРОДИНАМІКА" У ІНФОРМАЦІЙНІ РЕСУРСИ
ARTICLE_13_PDF

Ключові слова

international databases
journal Technical Electrodynamics
subscription agencies міжнародні бази даних
журнал Технічна електродинаміка
передплатні агенції

Як цитувати

[1]
Городжа, Л. 2013. ІНТЕГРАЦІЯ ЖУРНАЛУ "ТЕХНІЧНА ЕЛЕКТРОДИНАМІКА" У ІНФОРМАЦІЙНІ РЕСУРСИ. ТЕХНІЧНА ЕЛЕКТРОДИНАМІКА. 3 (Бер 2013), 093.

Анотація

Розглянуто питання індексації журналу «Технічна електродинаміка» у міжнародних базах даних за останні роки. Світовий досвід показує, що саме бази даних (БД) і реферативні журнали (РЖ) здійснюють оперативне інформування користувачів різних категорій щодо наукової літератури, а й сприяють ретроспективному пошуку друкованих матеріалів, інформують про досягнення в суміжних галузях наук, інтеграцію наукових напрямів і дисциплін тощо. Значна кількість БД та РЖ зарубіжних країн дозволяє українським вченим отримати досить повне уявлення про тенденції розвитку світової науки. Однак у цих БД та РЖ практично не репрезентовано потік української наукової літератури, що стає завадою на шляху повноцінного міждержавного обміну науково-технічною інформацією. Тому вхід України до спільноти інформаційно розвинених держав є актульною задачею. Редакція журналу "Технічна електродинаміка" приділяє велику увагу даному питанню та прикладає багато зусиль для того, щоб роботи наших науковців були відомі світовій науковій спільноті.

ARTICLE_13_PDF
Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Авторське право (c) 2023 Array

Переглядів анотації: 6 | Завантажень PDF: 1

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.